DigiWell

Со задоволство ви го претставуваме проектот DigiWELL, насочен кон потикнување на возрасните личности со потребни компетенции за дигитална благосостојба и безбедност. Преку развој на комплетен прирачник, програма за обука и…

0 Comments

Донаторски проекти – Основно училиште Ѓорѓи Сугарев Битола 2021

Насмевка која живот значи, насмевка која од душата зрачи. Душа милува, многу врати отвора, даруваш прегратка од душа искована како милион сонца, топла, нежна, мека, даруваш песна, знаење за иднина.…

0 Comments