Донаторски проекти – Основно училиште Ѓорѓи Сугарев Битола 2021

Донаторски проекти – Основно училиште Ѓорѓи Сугарев Битола 2021

Насмевка која живот значи, насмевка која од душата зрачи.

Душа милува, многу врати отвора, даруваш прегратка од душа искована како милион сонца, топла, нежна, мека, даруваш песна, знаење за иднина.

Безброј зраци кои како сонце ме милуваат, со учениците од 4 то одделение, и прекраснaта наставничка Наташа Алабаковска.

Направивме работилница за Социјално претприемништво, како да креираме, како да работиме, како да го градиме нашето опшество.

Производители од мали нозе кои креираа нараквици од монистри, круни, подароци. Кралици и кралеви во мултинационалната паралелка.

Првите детски дипломи за Социјално претриемништво !!!