Трет Саем на Социјални Претпријатија, 12 септември 2023

Во срцето на Скопје, пред Центарот на Социјални Претпријатија, се реализира настан кој остави длабок впечаток и го поддржа развојот на социјалното претприемништво. На Третиот Саем на Социјални Претпријатија учествуваа…

0 Comments

DigiWell

Со задоволство ви го претставуваме проектот DigiWELL, насочен кон потикнување на возрасните личности со потребни компетенции за дигитална благосостојба и безбедност. Преку развој на комплетен прирачник, програма за обука и…

0 Comments

Best4Artisans

Проектот "Најдоброто за занаетчиите" (B4A) се фокусира на важен дел од европското културно наследство: занаетчиските вештини. Проектот нуди обука на локалните занаетчиски претприемачи за да им помогнат да преживеат во…

0 Comments

Gender Equality Plan (GEP)

Gender Equality Plan (GEP ) Foundation Sizigija has strategy to promote and ensure gender equality in an organization. Dedicated human resources to implement the GEP effectively. Data collection and monitoring,…

0 Comments